TL Teknologi AS er et ingeniør- og agenturfirma med 3 medarbeidere, hvorav to er salgsingeniører, og en er merkantilt utdannet og ansvarlig kontorsjef. Firmaet ble grunnlagt i 1982 av Torbjørn Larsen. Firmaet ble overtatt av Siv. ing. Bjørn Rosfjord i 1999, og er i dag eiet av Bjørn Rosfjord og daglig leder siv. ing. Tore Wik. Vi er altså eiermessig uavhengige av våre utenlandske forbindelser. Helt fra starten var agenturet for Carl Schenck AG, Darmstadt vårt hovedagentur, og det har senere kommet til mange solide leverandører for at vi skal kunne levere de best tilpassede løsninger til våre kunder. Vi omsetter gjennomsnittlig for ca. kr. 15 mill. pr. år. Sporadisk kommer store prosjekter opp og bevirker betydelig økning i omsetningen.

Vårt hovedagentur innebærer beskjeftigelse med nøyaktig veiing og dosering i en lang rekke varianter, og vi mener derfor at vi med vår erfaring vil være en solid og naturlig samarbeidspartner i mange sider av produksjonen. Schenck har også jobbet spesielt med dosering av tørrmaterialer i mange applikasjoner, og besitter spisskompetanse på området. Vi er også kapable til å modernisere allerede eksisterende anlegg fra andre leverandører enn våre egne.

I forbindelse med dette har vi også knyttet til oss solide leverandører innen andre sider av prosessindustrien, som Aubema og DSB Innocrush (knusere), Ilchmann (transportører), Cemb (balanseringsmaskiner), Brüel & Kjær Vibro (vibrasjonskontroll), og flere andre som kan være med på å gjøre hverdagen enklere for bedriftene i både lett og tung industri.

Ved behov samarbeider vi også med andre leverandører for å levere komplette, nøkkelferdige produksjonsanlegg.

Våre kunder, som bl.a. omfatter Hydro-, ELKEM- og Norcem-bedrifter i tillegg til en lang rekke andre industribedrifter og offentlige institusjoner, har ofte uttrykt sin tilfredshet med våre bidrag fra prosjektstart til fullførelse, ikke minst i ordreavviklingsfasen.

 

Hovedside TL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss gjerne for detaljer, tekniske råd eller tilbud

Nyheter
Her finner du de siste produkt- og bransjenyhetene.